Over ons

Liever persoonlijk advies?
Onder de naam De Valk Vakantiehuizen en in samenwerking met Interhome bieden wij een groot aanbod vakantiehuizen. Wilt u liever persoonlijk advies? Al het aanbod is ook te boeken op afspraak bij Reisspecialist De Valk in Grootebroek. Een afspraak maken kan via 0228-524403 tijdens de openingstijden of door een mail te sturen naar info@reisspecialistdevalk.nl. Of vul het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met u op.

Reisspecialist De Valk
De Valk. De korte, maar krachtige naam op de gevel van het gerenommeerde reisbureau in Grootebroek onderstreept de mentaliteit in West-Friesland: no-nonsense en “handen uit de mouwen”. Binnen komt die houding terug bij de enthousiaste reisspecialisten die met plezier hun passie voor reizen vertalen in het zoeken en samenstellen van de reis naar jouw wensen. Stuk voor stuk reisspecialisten die als doel hebben jou een onvergetelijke reis te bezorgen. Ook de moderne inrichting en interactieve belevingswanden van De Valk brengen die fascinatie voor reizen en vakanties direct op de bezoeker over. Het ANVR/SGR-reisadviesbureau levert een omvangrijk scala aan producten van alle toonaangevende touroperators in Nederland, maar ook voor een persoonlijk samengestelde reis ben je bij De Valk aan het juiste adres. Kennis en service zijn in het verkoopproces leidend.

Uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar 2013, 2014 en 2018 van Noord-Holland

De Valk Vakantiehuizen is een onderdeel van Sijbrands Reizen VOF. De eigenaren, Danielle en Frank Sijbrands, zijn in 2001 gestart met hun bedrijf in Bovenkarspel (onder de naam Star Travel Reisburo). Sinds 2009 zijn zij aangesloten bij de D-RT groep en is het bedrijf regionaal bekend onder de naam VakantieXperts De Valk. Na het faillissement van hun franchisegever, D-RT groep (D-Reizen), in 2021 hebben zij zich als aandeelhouder aangesloten bij de Dutch Travel Alliance B.V. (“DTA”).

Contactformulier

Wij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Meer informatie!

De Valk Vakantiehuizen is een handelsnaam van Reisspecialist De Valk in samenwerking met Interhome.

 

Contact

De Valk Vakantiehuizen
Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: info@reisspecialistdevalk.nl

Contact

De Valk Vakantiehuizen
Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: info@reisspecialistdevalk.nl