De Valk

Vakantiehuizen

Meer dan 45.000 vakantiehuizen in 30 landen.

 

DISCLAIMER
Het aanbod op deze website boekt u rechtstreeks bij Interhome zonder tussenkomst van Reisspecialist De Valk.
Betalingen, klachtenafhandeling, garanties e.d. regelt u rechtstreeks met Interhome. Eventuele geschillen tussen u en verhuurder dient u rechtstreeks met Interhome te beslechten. Interhome is Sind 21-5-2021 geen lid meer van SGR.

Kiest u liever voor bemiddeling via Reisspecialist De Valk, neem dan contact met ons op: 0228-524403 of info@reisspecialistdevalk.nl

Zoekt u wat inspiratie?

Meer dan 45 duizend vakantiehuizen is niet niks, weet u al wat u wilt? Welk land, welke periode, wat voor soort huis?  Hieronder hebben wij alvast een kleine verdeling gemaakt van de mogelijkheden. Met het handige zoekfilter op onze website kunt u uiteraard zelf op zoek gaan naar uw ideale vakantiehuis of appartement. 

Op vakantie in Nederland

Nederland is een fantastisch veelzijdig vakantieland. Omdat iedereen de gewoonte heeft bij vakantie eerst aan andere landen en omgevingen te denken, vergeten we dat wel eens. Maar luister eens met hoeveel enthousiasme buitenlanders over ons land spreken. En dan hebben ze het echt niet alleen over het feit dat onze stoepjes recht betegeld zijn en de treinen op tijd rijden (ja, echt). Ze zijn ook onder de indruk van onze steden, onze natuurgebieden, het vele water natuurlijk en uiteraard onze rijke cultuur en geschiedenis. Kijk eens met de bril van een buitenlandse bezoeker naar ons land en realiseer u dat een huisje in Nederland een hele leuke keuze kan zijn voor uw aankomende vakantie.

Puglia is strand en cultuur

Reis af naar de hiel van de Italiaanse laars en ontdek een scala aan eeuwenoude dorpjes, prachtige stranden en overweldigende landschappen.

Excellent met privézwembad

Je gaat niet voor minder dan top? Bekijk dan hier onze selectie “excellent” gewaardeerde vakantiehuizen met een privé zwembad.

Dichtbij het water?

Maximaal 100 meter zijn deze vakantiehuizen en -appartementen van de blauw glanzende Adriatische Zee verwijderd. Dus perfect voor waterratten en zonaanbidders die niet kunnen wachten.

Uw hond mag ook mee!

Als echte dierenvriend zult u uw viervoeter niet graag achterlaten als u op vakantie gaat. Geen probleem, neem hem/haar gewoon mee.

Tussen de cipressen van Toscane

Gerestaureerde boerderij of agritoerisme, tijdens een vakantie op het platteland in de Toscane kunt u de natuur ontdekken en kennismaken met de regionale keuken.

Fjorden van Noorwegen

Ruisende watervallen, die in de diepte vallen, statige gletsjers met sneeuwbedekte toppen, glasheldere fjorden, die als het ware als touwtjes door het bergachtige landschap diep in het binnenland trekken en absolute stilte en eenzaamheid – dat is Fjord-Noorwegen!

De Valk Vakantiehuizen is een merk van VakantieXperts De Valk In Grootebroek en is partner van Interhome, sinds 1965 Europa’s leidende aanbieder van vakantiewoningen.

Meer informatie!

De Valk Vakantiehuizen is een handelsnaam van Reisspecialist De Valk in samenwerking met Interhome.

 

Contact

De Valk Vakantiehuizen
Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: info@reisspecialistdevalk.nl

Contact

De Valk Vakantiehuizen
Industrieweg 30A
1613 KV GROOTEBROEK

Tel: 0228-524403 (openingstijden)
E-mail: info@reisspecialistdevalk.nl